Tafeltennistafel voor Landweg 11

Landweg 11 gaat graag naar buiten met hun bewoners, een stuk fietsen door de duinen bijvoorbeeld. Helaas kunnen ze dan niet alle bewoners meenemen en het kost wat meer tijd.  

Ze misten iets om buiten te doen wat ook even tussendoor kan. Hun woning is mooi gelegen bij 'het bos' van het Westerhonk, maar dus ook wat verder weg van bijvoorbeeld het Cruyff Court. Het idee voor een tafeltennistafel ontstond! Die kon op het gras bij de gebouwen van de Landweg staan en zou door iedereen gebruikt kunnen worden. Ze waren heel blij om te horen dat de Vrienden van het Westerhonk dit voor hun mogelijk wilden maken.
Op de dag dat de tafel geleverd werd, wilde 1 bewoner nog niet naar zijn dagbesteding, hij wilde zo graag de vrachtwagen zien! Er was een kleine teleurstelling dat het geen Scania was, maar hoe de tafel geplaatst werd was wel spannend om te zien. Er is er al goed gebruik van gemaakt en er blijkt talent rond te lopen op het Westerhonk! Zoals gedacht is het heel makkelijk om even naar beneden te gaan, een tijdje te spelen en dan weer wat anders te gaan doen. Zo is het voor hen als begeleiders ook goed te doen om het te combineren met onze andere drukke werkzaamheden!